DCO 013 - 528 35 35
DCO
DCO

Adriënne Diepenhorst

Hallo, Ik ben Adrienne en ben sinds November 2006 werkzaam bij het Diergeneeskundig centrum in Oisterwijk. U kunt me tevens tegenkomen op de dependances in Boxtel en Vught, waar ik een aantal keer per week aanwezig ben. Buiten het directe contact met dieren die bijvoorbeeld een operatie ondergaan of in onze opname verblijven vind ik het adviseren en informeren aan u als eigenaar ook een leuk onderdeel van dit vak. Het maakt dat niet een dag hetzelfde is, ik iedere dag nog bijleer en het dus altijd weer een verrassing is wat een werkdag brengt.

Ik heb zelf 2 honden, Mazzel (Bullmastiff) en Bugles (Dwergschnauzer) die gaan als ik op een van de dependances aan het werk ben gezellig met me mee. Mazzel was al 2,5 jaar oud toen we haar kregen. Een super lieve grote lobbes met een piepklein hartje, en met behulp van wat geduld en training is ze inmiddels ontplooid tot een heerlijke huishond. Bugles hebben we wel als pup in huis gekregen, het is een klein hondje maar wel de baas van de 2. Ik ga vaak met ze wandelen in het bos, de duinen of aan zee, iets waar ze zichtbaar van genieten (en ik ook).

Verder loop ik een aantal keer in de week hard en spring regelmatig op een paard voor een ontspannen buitenrit. Al met al sluit het werk als paraveterinair dus perfect aan op mijn hobby's. Het werk op de praktijk is iets wat ik met veel plezier doe. De variatie in het werk, de onderlinge gezelligheid met mijn collega's en uiteraard de omgang met dieren zorgen ervoor dat ik het naar mijn zin heb op het DCO. Groetjes, Adrienne