DCO 013 - 528 35 35
DCO
DCO

Gert Prosman

Ik woon met mijn vrouw in Tilburg maar ben opgegroeid in Wijk en Aalburg. Daar ging ik op 10-jarige leeftijd aan de slag op een melkveebedrijf in de buurt, waar de passie voor herkauwers zich verder ontwikkelde. Hier was ik veel te vinden, tot mijn studie diergeneeskunde in Utrecht aanving. Na afstuderen heb ik 2 jaar bij DAMB in Diessen gewerkt als dierenarts.

Zowel tijdens mijn studie als daarna heb ik me extra verdiept in het prachtig functionerende spijsverteringsstelsel van de herkauwer. Ook onderzoek ik graag de mogelijkheden om bedrijfsprocessen op een praktisch hanteerbare manier te optimaliseren en werkte ik meerdere uiergezondheidsconsulten uit.

In mijn vrije tijd ben ik actief bij de Christelijke gemeente in Tilburg Noord. We zijn verder nog aan het klussen in huis, en in de tijd die overblijft doe ik graag aan survival of andere sporten in de natuur.

Naast het behandelen van zieke dieren, zie ik er naar uit om u veehouders te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw bedrijf om met gezonde dieren zo efficiënt en plezierig mogelijk te produceren.

Tot ziens op uw bedrijf!