DCO 013 - 528 35 35
DCO
DCO

 

Mendy Swinkels

Ik ben Mendy Swinkels, in 1986 geboren in Eindhoven. Als kind vertelde ik mijn oma al dat ik dierenarts zou worden als ik groot was. In 2012 werd dat werkelijkheid toen ik als dierenarts afstudeerde aan de Universiteit Utrecht, met de differentiatierichting paard.

Tijdens mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen op een grote stoeterij in Australië, dit beviel zo goed dat ik na mijn afstuderen nog enkele maanden daar ben gaan werken als dierenarts. Ik heb er vooral veel merriebegeleiding en bevallingen gedaan en zieke veulens behandeld. Een geweldige ervaring!

Na Australië heb ik een tijd in Groningen gewerkt, waarna ik met veel plezier in de Achterhoek ben gaan werken. Echter, Brabant bleef in mijn hart en toen de juiste baan voorbij kwam heb ik hem met beide handen gepakt, wat mij hier heeft gebracht! Jullie zullen mij voor alle eerstelijns visites treffen, waarbij ik een speciale voorkeur heb voor de gynaecologie. Daarnaast wil ik mij in de toekomst meer op de orthopedie gaan toeleggen, genoeg ambities dus!

In mijn vrije tijd ben ik bij mijn paard Diva te vinden. Daarnaast vind ik het lekker om te gaan hardlopen en houd ik van reizen.