013 528 35 35
Elk dier z'n eigen arts
 Home
 Team DCO
 Diersoorten
 Nieuws
 Contact
 Locaties
 Vacatures
Home / Diersoorten / Herkauwers / Melkvee

Melkvee

De melkveehouderij is volop in ontwikkeling; automatisering, precisielandbouw, veeleisende kwaliteitssystemen en maatschappelijke beeldvorming zijn hot items.

 

Als dierenartsen staan we middenin dit speelveld en spitsen we onze service dagelijks toe op de vraag van de melkveehouder. Zowel gangbare als biologische melkveehouders bedienen we vanuit onze hoofdlocatie in Oisterwijk. We behandelen zieke koeien en kalveren, voeren vruchtbaarheidsbegeleiding uit, verse-koeien controles, verlossingen en operaties. Daarnaast staan we voor hoogwaardige en snelle laboratoriumdiagnostiek en een toegepaste analyse van bedrijfscijfers om gefundeerde adviezen te geven.

Ons team staat voor u klaar en door veelal één op één te werken zijn de lijntjes kort. Door verschillende specialiteiten en een uitgebreid lokaal en nationaal netwerk vinden we altijd een oplossing voor diergezondheidsproblemen!

Bel ons voor een afspraak of advies op: 013-5283535. 24/7 staat een vertrouwd gezicht klaar voor (spoed)visite of overleg.