013 528 35 35
Elk dier z'n eigen arts
 Home
 Team DCO
 Diersoorten
 Nieuws
 Contact
 Locaties
 Vacatures
Home / Vacatures / Dierenarts herkauwers

Dierenarts herkauwers

Voor onze gemengde eerstelijns praktijk zijn wij op zoek naar een dierenarts herkauwers. Het team van DCO bestaat uit 37 teamleden waarvan 4 herkauwers artsen. We zijn een zelfstandige praktijk die altijd in ontwikkeling is. De werksfeer en een prettig klantcontact staan bij ons hoog in het vaandel. Mens en dier moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Omdat het natuurlijk ook om goede veterinaire zorg draait zijn wij trots op het feit dat we als praktijk het ISO-9001 kwaliteitscertificaat hebben. Om deze kwaliteit te kunnen blijven bieden gaan we regelmatig op nascholing en zorgen we voor goede apparatuur. Zo blijft het vak als dierenarts altijd uitdagend!

 

Wat ga je doen?

Als teamlid van DCO werk je in een relatief groot, maar hecht team waarin we elkaar allemaal goed kennen. We werken hard maar werken vooral samen. We introduceren je volgens een inwerkplan in alle voorkomende werkzaamheden, afhankelijk van je ervaringsniveau. Werkzaamheden die hierbij horen zijn: ambulante (geboorte)zorg voor melkvee, vleesvee en kleine herkauwers, vruchtbaarheids- en transitiebegeleiding bij melkvee, werkzaamheden op melkgeitenbedrijven en kinderboerderijen. Wij zijn lid van Kernpraktijken Nederland waarin we kennis delen en intervisie toepassen.

Wie zoeken wij en wat bieden wij?

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Voets via mvoets@dierenartsenoisterwijk.nl of 013-5283535. Je bent van harte welkom om een dagje mee te lopen en de sfeer bij ons te proeven!